Aşa sunt trataţi cetăţenii ROMÂNIEI de către aleşii lor !!

Vrem RESPECT

joi, 17 decembrie 2009

Încă o UMILINŢĂ....

Azi am fost să-mi ridic banii pt.chirie de la Directia de Asistenţă Socială sector 1.....am ajuns la ora 11:00 la caserie,când ce să vezi....cam 50 de persoane care aşteptau în frig în faţa caseriei....in jurul orei 11:45 apare şi casiera, bucurie mare care durează citeva clipe.....ne spne că trebuie să mai aşteptăm pentru că trebuie să numere banii, cetăţenii încep sa vocifereze (mai tare ca de obicei un grup numeros de ţigani, scuze, rromi). Pe la ora 12:30 incepe împărţeala ajutoarelor....intră cine poate, ţiganii se îmbulzesc cu toate că rând erau bătrâni în cârje....Cu toate că în incinta unităţii sus amintite există o firma de pază şi ordine aceştia au intervenit la mari rugăminţi.....ca să nu o mai lungesc am scăpat din calvar în jurul 14:00 în tot acest timp am stat afară în frig.....RUŞINE celor care ar trebuii să organizeze această activitate, încă o UMILINŢĂ a cetăţeanului contribuabil !!!

3 comentarii:

Ovidiu spunea...

Beatris,
Retrocedarea imobilelor care serveau drept locuinte sociale/case nationalizate este o mare nedreptate si din pacate este ignorata de toti cei care ar putea face ceva, de fapt de toti care nu sunt atinsi de aceasta problema.
In primul rand obligatia statului trebuia sa fie pt cei asistati si mai apoi pt cei carora le datora o despagubire intr-un fel sau altul.
A fost o problema de organizare, dar putem banui si rele-intentii.
Cum e posibil sa nu te gandesti ca retrocedarea sau despagubirea vine dupa responsabilitatea fatza de cei cu nevoi?! Cum e posibil asa ceva?!
Pb locativa e imensa in RO, de fapt toate clasele sociale sunt afectate de insuficienta locuintelor, insa evident, unele sunt mai afectate decat altele.
Am vazut cum Ana Birchall a ignorat postul tau cand de fapt al tau era cel mai important... de departe cel mai de substanta. O respect mult pe d-na Birchall insa tocmai de aceea vreau sa subliniez ca ignorarea problemelor fundamentale ne caracterizeaza.
Cat priveste distribuirea ajutoarelor, e scandalos cat de dezorganizati pot fii, ar tb deschise conturi pt virarea acestor bani, apoi dc tot se sta la coada sa fie intr-un cadru civilizat pt Dzeu.
Iar incetarea ajutorului de chirie in 2010... ah, cum e posibil?!
Cum, intreb!!!
Trebuie constientizata aceasta problema de cat mai multi cetateni!
Si mai ai si probleme cu ochisorii zici, Doamne!
Destul cu lamentarea, sa cautam solutii: nu stiu daca exista o organizatie a celor evacutati din locunitele retrocedate, dar tb pusa rapid in functiune. Un om este acela care sufera pt aproape mai mult decat pt sine, dar probabil unde suferinta ar fii asa de mare, prefera sa inchida ochii.
Tinem legatura!

Ovidiu spunea...

PS Poate d-na Birchall posteaza mesajele in ordinea in care au fost trimise, deci poate m-am grabit sa generalizez ignoranta, dar pe mine m-a impresionat atat de mult...

beatris spunea...

@ Ovidiu
Multumesc pt.comentariu dar cred ca ai inteles gresit in privinta sistarii ajutorului pt. plata chiriei,slava domnului acesta se va acorda si in anul 2010,cu privire la Dna Birchall nu stiu nici eu ce sa mai cred, nu ar fi prima data cind imi ignora posturile dar toate mi-au fost publicate chiar daca cu o oarecare intirziere:) asa ca nu trebuie sa uitam ca traim in Romania !!