Aşa sunt trataţi cetăţenii ROMÂNIEI de către aleşii lor !!

Vrem RESPECT

marți, 29 septembrie 2009

Tristete mare

Au dispărut iar viruşii, foarte vigilent dl.Chiliman.....doar cu unele răspunsuri întârzie, în special cel la întrebarea mea şi anume când voi primii locuinţă !!! Credeţi că îmi va răspunde ??

Sperante distruse !!!

Azi am aflat pe surse, cum se poartă, ca pâna la sfârşitul anului NU se vor mai repartiza locuinţe celor evacuaţi din sect.1....probabil din cauza alegerilor......poate din alte cauze aşa că trebuie să încep să-mi caut locuinţă din nou, a 3a locuinţă în 2 ani jumătate. Iar încep cucuiele şi vânătăile pe care o să le doresc să le aibă şi cei care NU pot sau NU doresc să-mi rezolve situaţia locativă de care NU sunt eu responsabilă !! Aşa să le ajute DUMNEZEU !!!

vineri, 18 septembrie 2009

Chiliman la Radio Bucuresti.

Doresc in primul rind sa-i multumesc dnei. Claudia Ruse care azi l-a avut ca invitat pe primarele sect.1 dl.Chiliman la emisiunea ORELE CETATII.....si intrebindu-l despre rezolvarea situatie mele locative acesta a dat un raspuns total evaziv ca si cum nu ar fi obligat sa-mi rezolve situatia locativa....daca nu va plictisiti aceasta era mesajul meu pt domnia sa :
Buna ziua Claudia, iti scriu cu speranta ca va afla si dl Chiliman de situatia disperata in care ma aflu...se implinesc 2 ani si jumatate de cind ma mut din loc in loc si datorita dizabilitatii pe care o am ( NEVAZATORE ) ma orientez foarte greu in spatiu lovindu-ma de obiectele din jur, la prima mea audienta domnia sa imi povestea de o situatie similara cu a mea ( un NEVAZATOR care venea la audienta insotit de un ciine ) apoi intr-o emisiune la radio sa laudat ca a rezolvat situatia acelui nefericit......a mea inca este in asteptare.....pana cind ??? Prin legislatia in vigoare din Romania inclusiv in Constitutie persoanele cu dizabilitati au prioritate la obtinerea unei locuinte...la primaria sect 1 eu am in plus decit 2 puncte iar salariatii primariei au 8 puncte.....ce prioritate mai am eu in fata salariatilor primariei, ce parere are domnia sa despre acest fapt ???? Daca tot a inceput anotimpul protestelor ma gindesc f.serios, daca nu primesc macar un raspuns din partea Primariei, sa incep greva foamei si sa NU imi mai administrez doza zilnica de insulina cu anuntarea prealabila a tuturor autoritatilor ROMANIEI si a massmediei din tara si Europa, acesta NU este o amenintare ci un fapt normal fata de situatia de mai sus....si asa dupa cum ne privesc guvernantii acestei tari suntem o povara in gindirea lor .......poate asa scapa de un asistat social si da o locuinta unui salariat al primariei sect 1.-- Cu stima Stancoi Ioana Beatris.
Raspunsul a sunat cam asa.......o sa vad care este situatia dinsei si am sa-i comunic in scris raspunsul meu..........de parca azi ar fi auzit de mine prima data.....Voi ce credeti ce ar trebuii sa mai intreprind pina la ultima solutie pe care intentionez sa o pun in aplicare ??
Va multumesc pt. atentie si imi cer scuze daca cumva v-am plictisit cu "vaicarelile" mele .

miercuri, 16 septembrie 2009

Inceput de campanie....electorala

Urmaresc, cu interes, de citeva zile actiunile dlui. primar Chiliman postate pe situl Primariei si de pe blogul domniei sale si incep sa constat grija fata de cadrele didactice, pentru care il felicit, dar doresc sa-i aduc aminte ca mai sunt si alte "mici" probleme care asteapta rezolvare printre care si situatia locativa a celor aproape 2.000 de familii aruncate in strada de ani de zile !!! Il mai intreb si pe aceasta cale cind se va rezolva situatia mea....postarile mele pe blogul domniei sale sunt pur si simplu ignorate, dece oare ???

miercuri, 9 septembrie 2009

Virusii au disparut..

Azi am constatat ca au disparut virusii de pe blogul dlui Chiliman au disparut.....poate acum o sa primesc si eu un raspuns de la domnia sa.....sau nu...

marți, 8 septembrie 2009

Blogul Dlui Primar Chiliman

Saptamina trecuta sediul Primariei sect 1 din str.Banu Manta a luat foc, azi Blogul de Primar al dlui Chiliman a fost "atacat" de hacheri si garnisit cuVIRUSI.....o fi intimplator sau ceva semne ??

joi, 3 septembrie 2009

Am " vazut " la stiri pe Antena 1

In seara asta la OBSERVATOR am "văzut" ca fane capăţâna a fost arestat ....din nou.....şi tot în acelaşi reportaj l-am mai văzut în parlamentul României probabil in faţa unei comisii parlamentare de soluţionare a abuzurilor, sic. Deja am început să mă simt abuzată de administraţia locală a sect.1, poate ma ajută şi pe mine să ajung la acea comisie.......ce părere aveţi ?

marți, 1 septembrie 2009

Domnului Anonim

Am semnat petitia online dar dupa cum spuneam si in postul meu anterior trebuie sa treaca mii de ani pentru cele 100.000 de semnaturi......crezi ca merita efortul??? Daca eram sexibraileanca, nikita sau ciumacii poate eram si noi popularizati in media........cazul nostru neproducind rating media nu va putea ajunge la semenii nostri care ar putea lua totusi o pozitie, asa ca.....la multe mii de ani :)
PS. Saptamina trecuta pe mail am primit o intrebare de la un jurnalist de la EVZ daca sunt de acord sa dau un interviu pe marginea cazului meu, am fost de acord, am schimbat date de contact si totul a ramas ca in tren.......o fi mai important scandalul cu tiganii de la caracal....sau mai stiu eu ce viol......am sa va tin la curent cu interviul, daca va mai avea loc !!