Aşa sunt trataţi cetăţenii ROMÂNIEI de către aleşii lor !!

Vrem RESPECT

vineri, 26 februarie 2010

URRAAAAAA,au apărut listele de prioritaţi !!!

Azi am "văzut" noile liste de priorităţi........am ajuns pe locul 25 deja am început să mă bucur.....doar de poziţia de pe listă.....NU îmi rămâne decât să aştept....cred că aşteptarea e mai confortabilă de pe locul 25...nu ??

vineri, 19 februarie 2010

Iar a fost Primarele Chiliman la Radio Bucuresti...

Să nu vă aşteptaţi însă la o veste bună..........aceeaşi melodie pe aceeaşi placă veche şi din ce în ce mai zgâriată......m-am săturat de MINCIUNILE turnate cu nonşalanţă........a spus că a primit, nu a spus câte de parcă ar fi cumpărate din bani personali ai domniei sale nu din BANI PUBLICI, câteva locuinţe majoritatea de la cei decedaţi.
În urmă cu 2 ani îmi spunea că singura soluţie să primesc locuinţă era să moara careva.....ha ha sarcastic, au murit câţiva dar eu tot pe unde apuc stau pentru că locuinţele respective au fost repartizate.....cui NU se poate spune, informaţii clasificate......îmi este silă de aceste specimene,deja îmi provoacă vomă chiar dacă inghit o găleată de emetiral

vineri, 5 februarie 2010

A fost dl Chiliman..la radio

Asa graii primarele Chiliman la intrebarea mea cind voi primii locuinta : Am inteles situatia dvs, aveti perfecta dreptate, am sa iau nr.dvs. de telefon si am sa vad ce pot sa fac apoi o sa vi se comunice solutia.....si va multumesc pt apel. Ha Ha Ha, fac haz de necaz, asa imi spune de 3 ani....

Azi la ora 15 ascultam pe dl. Chiliman la radio Bucuresti

Azi la ora 15:00 in emisiunea Orele Cetatii moderata de Claudia Ruse la Radio Bucuresti 98,3 FM este invitat dl.primar al sectorului 1 Chiliman Andrei cei care sunteti in situatia mea ar trebuii sa-l "atacam" pe chatul Radio Bucuresti :http://www.radiobucuresti.ro/chat/ sa vedem ce raspunde.......abia astept !!