Aşa sunt trataţi cetăţenii ROMÂNIEI de către aleşii lor !!

Vrem RESPECT

luni, 30 noiembrie 2009

La Multi Ani Andrelelor si Andreilor nostri dragi !!

La multi ani tuturor care se numesc Andrei sau Andreea, printre acestia se numara si fiul meu caruia ii doresc tot binele din lume !!

duminică, 22 noiembrie 2009

Azi am sa merg la vot..

Dupa lungi discutii si negocieri, in familie, am hotarât cu 3 voturi pentru si 1 impotrivă, al meu, să mergem la vot dar va trebuii să mă hotarasc pe cine voi alege. Nu vă întreb pe cine, eu cred că nici unul nu merită........o să votez răul cel mai mic.
Doamne ajută !!

vineri, 13 noiembrie 2009

Azi ziua mea...

Azi 13 noiembrie este ZIUA mea, am s-o sarbatoresc cu cei dragi si am sa ma bucur impreuna cu acestia dar nu pot sa uit ca este a 3a aniversare petrecuta pe usile altora din VINA nesimtitilor care pe 22 ma roaga sa-i votez. Cu orice risc NU o sa ma duc la vot si nu poate sa ma convinga nimeni sa ma duc si "bine" ca nu vad ce este in tara (milioane de panouri de campanie ) care costa probabil milioane de euroi , confectionate poate si din banii mei, si eu si alte mii de oameni stam pe strazi si alti, poate de aceeasi conditie sociala cu mine au mai multe proprietati obtinute prin inselaciuni si furturi cu ajutorul justitiei asa zisa dreapta din Romania, care ma aruncat in strada din locuinta si NU a obligat proprietarul sa ma despagubeasca cu valoarea investitiilor facute cu intretinerea locuintei dea lungul anilor cu toate ca aveam facturi, bonuri si alte acte doveditoare......asa ca ii multumesc numai lui DUMNEZEU ca ma mai tine si are grije de mine si de familia mea !!

vineri, 6 noiembrie 2009

Vreau respect !

Vreau respect,dar cine sa mi-l dea ?? Va intreb si pe voi cine ar trebuii sa ma respecte ca si cetatean a acestei tari si sa-mi rezolve problema locativa, daca suntem toti egali in fata legii de ce EU stau pe unde apuc si altii au cite 2 , 3 , 4, locuinte cumparate tot de la stat in acesti 20 de ani de democratie originala.......cine NE vrea noua (evacuatilor din locuinte retrocedate) răul, cu ce sunt mai cinstiţi şi oneşti cei parveniţi şi îmbogăţiţi după 89' decât noi evacuaţii ??