Aşa sunt trataţi cetăţenii ROMÂNIEI de către aleşii lor !!

Vrem RESPECT

joi, 29 octombrie 2009

Am revenit !!!

Am revenit....am reuşit să mă mut, plătesc 300 Euroi pe lună chiria la un apartament cu 2 camere şi am luat uşi, ferestre şi pereţi în cap.....sunt plină de CUCUIE şi vânătăi că doar aşa mă pot obişnuii cu noua locaţie.
De ce oare trebuie să plătesc eu 300 de Euroi pentru cucuie şi vânătăi, dece cei care trebuie să-mi rezolve situaţia NU o fac ??

duminică, 18 octombrie 2009

Pauza .....m-a mut !

Cu parere de rău trebuie să vă anunţ lipsa din blogosferă cred că pentru o săptămână, trebuie să părăsesc şi actuala locaţie. Închei prin a ura celor care sunt OBLIGAŢI să-mi rezolve situaţia locativă şi nu sunt în stare să aibă şi ei parte de cucuie şi loviturile pe care o să le am până o să mă obişnuiesc cu topografia noului aplasament !!
Pe curând Ioana Beatris !!

joi, 8 octombrie 2009

URRAAA, sau SCHIMBAT iar CRITERIILE !!!!

Sau schimbat iar Criteriile de acordare a locuintelor la Primaria sect. 1.........SALARIATII PRIMARIEI NU mai primesc 8 puncte si NU mai apar la noile criterii in schimb apar FUNCTIONARI PUBLICI cu 10 puncte, sic, evacuatii cu hotarire judecatoreasca definitiva primeau 25 de puncte iar acum primesc 20 de puncte..........daca vreti sa cititi stenograma din sedinta consiliului local sect 1 pe aceasta tema (proiect de hotarâre nr.5 ) dati un click aici: http://www.primariasector1.ro/articole/3761/PROCES-VERBAL-din-data-de-24-septembrie-2009.html
iar noile criterii le puteti vedea aici : http://www.primariasector1.ro/articole/3764/Hotarare-nr4142009.html
Multumiri domnilor consilieri ai Consiliului Local sect.1 !!!

luni, 5 octombrie 2009

Mare MITING Mare

Ca tot sunt la moda mitingurile de protest, Miercuri 07.oct.09 va avea loc mare miting mare in fata primariei sect.1( linga sediul antena1 ) la ora 12:00 organizat de un grup de persoane ARUNCATE in STRADA (evacuate)........cind ajungeti luati legatura cu dna. Doina sau Dl. Andrei.......Cu Dumnezeu inainte !!! @ Anonim Imi pare rau dar nu pot sa fiu prezenta, nu am cu cine sa vin si va rog sa-mi spune-ti ce sa intimplat acolo.....Multumiri anticipate !!